Ζωντανές Εκπομπές

Θεραπευτικές Διαδρομές
με τη Βασιλική

Από το Τραύμα και το Σκότος στη Λύτρωση.
9 Διαδραστικές Εκπομπές, 9 ταξίδια μύησης και αναγέννησης. Με τη Βασιλική

Με τη «γιαγιά σαΜάνα» ακολουθούμε το δρόμο από το τραύμα στη λύτρωση. Από τον πόνο και το Κάρμα, στη Χαρά και την Αναγέννηση. Από το σκοτάδι στο Φως. Από την «ασθένεια» στο σθένος. Με οδηγό τις εικόνες και τα σύμβολα ως γλώσσα της Ψυχής, ξεκαθαρίζουμε τις εντυπώσεις στον ψυχικό και νοητικό μας φορέα και επιφέρουμε Ίαση με την αρχαιότερη μέθοδο της Ιερής Ιατρικής.


Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών εργαζόμαστε πολυεπίπεδα, ενεργειακά και συνειδησιακά. Πλησιάζουμε καταγραφές, πεποιθήσεις και επίπονες ή τραυματικές μνήμες της ψυχής και βιωματικά επαναφέρουμε στο τώρα μας, το τμήμα εκείνο της ψυχής, που είχε μείνει παγωμένο πίσω στο χρόνο, επηρεάζοντας τη ζωή μας ασυνείδητα μέχρι σήμερα.

Ανάδυση πέρα από το φόβο και τον πόνο, με αλήθεια και ροή χαράς στην πληρότητα και δύναμη σου.

Έναρξη: νέος κύκλος σύντομα

Συμμετοχή: 333 € * Προσφορά γνωριμίας: 119€

Τόπος: online (zoom)

Βασιλική

Νέα Ομάδα ξεκινά σύντομα

Εναρμόνιση Σώματος, Καρδιάς, Νου
με τη Βαρβάρα

Ζωντανές Διαδραστικές Εκπομπές μίας ώρας, με ασκήσεις hatha yoga για ισορροπία στο σώμα και το νου. Με τη Βαρβάρα.

Μέσα από την hatha yoga μαθαίνουμε να ακούμε το σώμα μας χρησιμοποιώντας τις ασάνες του Patañjali, ώστε το σώμα μας να βρεθεί σε μία σχετική ισορροπία, που συνήθως διαρκεί για αρκετές ώρες κάθε ημέρα μας.

Οι ασάνες αυτές είναι εργαλεία που, μέσα από την δική μου εμπειρία, ανοίγουν τα κύρια σημεία του σώματος τα οποία συσσωρεύουν ενεργές εντυπώσεις, από όσα έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε στην έκφραση μας συνειδητά ή ασυνείδητα.

Έτσι, απελευθερώνοντας τα μη ωφέλιμα στοιχεία από το σώμα μας, μας δίνεται η ευκαιρία να συλλάβουμε τα ωφέλιμα για την καθημερινότητα μας με περισσότερη ηρεμία στην καρδιά και διαύγεια στον νου μας.
Ελάτε να εμβαθύνουμε στην ροή αυτή με την hatha yoga και να συμβάλουμε ακόμη περισσότερο σε ένα κόσμο ωφέλιμο για εμάς και για τους γύρω μας.

Έναρξη: Νέος κύκλος σύντομα

Απλή συμμετοχή: 1 μάθημα, επένδυση 11€
Πακέτο ενός μήνα: 8 μαθήματα, επένδυση 77€
Πακέτο δύο μηνών: 16 μαθήματα, επένδυση 118€

Τόπος: online (zoom)

Βαρβάρα
Βαρβάρα

Νέα Ομάδα ξεκινά σύντομα

Φύση, Τέχνη και Υποσυνείδητα Μηνύματα με τη Φωτεινή

Ένας Οδηγός για τον αρχέγονο κώδικα της Οπτικής Επικοινωνίας.
Με τη Φωτεινή.

Μάθε πως σου περνούν υποσυνείδητα μηνύματα και γίνε κλειδοκράτορας του νου σου!

“Γραμμές, δεν υπάρχουν μόνο στο χαρτί ή σ’ ένα ζωγραφικό έργο. Βρίσκονται παντού γύρω μας… Στη φύση, σε ανθρώπινα δημιουργήματα και βεβαίως σε κάθε είδους τέχνη π.χ. αρχιτεκτονική, διακοσμητική, χορό (οι κινήσεις μιας ομάδας ανθρώπων, οι κινήσεις και οι κλίσεις του σώματος, οι γραμμές που διαγράφουν τα χέρια και τα πόδια).

Τα χρώματα, όπως και όλες οι γραμμές, απ’ όπου κι αν προέρχονται, έχουν για τον εγκέφαλό μας πάντα την ίδια σημασία. Τις σημασίες των γραμμών και των χρωμάτων θα θυμηθούμε και θα αναγνωρίσουμε συνειδητά και αυτό μας μετατρέπει σε θεατές σκεπτόμενους και αφυπνισμένους μπροστά σε έργα τέχνης, διαφήμιση, τηλεόραση και κινηματογράφο, συσκευασίες προϊόντων, αλλά και κάθε μορφή τέχνης. Άλλωστε, είναι υπέροχο να ξέρουμε «τι θέλει να πει ο ποιητής…”

Έναρξη: Νέος Κύκλος σύντομα

Συμμετοχή: 333 € * Προσφορά γνωριμίας: 119€

Τόπος: online (zoom)

Φωτεινή
Φωτεινή

Νέα Ομάδα ξεκινά σύντομα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

error

Σας άρεσε η σελίδα μας; Διαδώστε την!

LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS