Η Ομάδα της MeTerra

Φωτεινή

Συγγραφέας ~ Ομιλήτρια

Η Φωτεινή Τυράσκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ασχολήθηκε με τη μουσική, τον χορό, τη ζωγραφική, την χειροτεχνία, την ποίηση και τη φιλοσοφία. Είναι πτυχιούχος των Τ.Ε.Ι. Αθηνών, της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, με ειδικότητα στη Γραφιστική Κινηματογράφου, το Κινούμενο Σχέδιο και τα Ειδικά Εφέ.

Έχει συμβάλλει στην υποστήριξη του Κώδικος του ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ του κ. Θεολόγου Σημαιοφόρου, σε συνεργασία με την κυρία Βαρβάρα Σταγιάννου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αρθρογραφία, την συγγραφή και την ποίηση. Το βιβλίο της «Φύση, Τέχνη και Υποσυνείδητα μηνύματα» εκδόθηκε το 2020 από τις Εκδόσεις «Νάξιος».

Φωτεινή

Βαρβάρα

Εναρμόνιση με Hatha Yoga

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις ΗΠΑ. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και γαλλική γλώσσα. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα στις ΗΠΑ και τον επιχειρηματικό στην Ελλάδα. Σήμερα ζει και εργάζεται στον φιλανθρωπικό χώρο στη Σκωτία.

Aνακάλυψε από πολύ νέα, τον παράλληλο δρόμο της Hatha και Raja Yogα και τις αναπνοές Pranayama που την έφεραν στην πορεία ένωσης με τον Εαυτό. Φοίτησε Shiatsu και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική στο Ομακοείο Γλυφάδας.
Εφαρμόζει επίσης Θεραπείες με Avalokitesvara Reiki. Είναι Λάτρης της φύσης και της Αρχαίας Ελληνικής μας κληρονομιάς.

Βαρβάρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS