Συνεδρίες

Με ποιο τρόπο μπορώ να συμβάλω, ώστε να ζεις με περισσότερη επίγνωση, ικανοποίηση, αφθονία και χαρά;
Τι μπορώ να σου προσφέρω; Ποιο είναι το θέμα σου;

Πρώτη Συνεδρία γνωριμίας και εμπιστοσύνης

Εναρμόνιση ενεργειακού σώματος

Καθαρισμός ενεργειακού κέντρου

Άνοιγμα ενεργειακού καναλιού

Νιώθεις την εμπιστοσύνη και την άνεση να ανοιχτείς και να δεχτείς από εμένα όσα προσφέρω; Σε μια πρώτη επικοινωνία, μπορείς να περιγράψεις το θέμα σου και το στόχο σου και να έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις αν είσαι έτοιμος/έτοιμη να δεχτείς την υποστηρικτική μου συμβολή. Το πως θα νιώσεις πριν και μετά, είναι ένας πρώτος οδηγός εμπιστοσύνης.

First Session

Χρειάζεσαι επαναφορά στην ισορροπία και τη δύναμη σου; Το υλικό σου σώμα διέπεται και ακολουθεί τη δομή και την καθαρότητα του ενεργειακού σου σώματος. Η ισορροπία και η αρμονία του είναι δείκτες υγείας. Κατά τη συνεδρία, φανερώνονται όλες οι ενεργειακές εμπλοκές, ελλείψεις ή εντάσεις και επαναφέρονται σε αρμονία και ροή.

Το ενεργειακό μας σώμα περιλαμβάνει 7 βασικά ενεργειακά κέντρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την απρόσκοπτη λειτουργία του σώματος, των συναισθημάτων και της νοητικής μας υγείας. Κατά τη συνεδρία, ανιχνεύω τυχόν βαριές ενέργειες, εμπλοκές ή κρυσταλλώσεις εντός των κέντρων αυτών, καθώς και κατάλοιπα ανεπεξέργαστων εμπειριών.

Καθαρισμός ενεργειακού κέντρου

Η αύρα μας τροφοδοτείται από ένα κεντρικό ενεργειακό άξονα που τρέχει κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης από την κεφαλή μέχρι τα πέλματα. Διαμέσου αυτής της ροής λαμβάνουμε ζωτική ενέργεια και συνδεόμαστε με τη γη και το σύμπαν. Η καθαρή, σταθερή, δυναμική ροή ενέργειας εντός του καναλιού αυτού είναι ζωτικής σημασίας.

Καθαρισμός ενεργειακού καναλιού

Σημείωση:

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως γίνονται μέσω τηλεφώνου, skype ή messenger

Επιστροφή στη Χαρά

Διαγραφή φόβων

Soul Art

Προσεχώς…

  • Που βρίσκεσαι στο δρόμο της ζωής σου αυτή τη στιγμή;
  • Ακτινοβολείς γύρω σου όσα Είσαι; ή απλά συμβιβάζεσαι και κρύβεσαι;
  • Δημιουργείς με Χαρά; ή λειτουργείς και κινείσαι δίχως ενθουσιασμό και ζωτικότητα;
  • Βιώνεις την αφθονία; ή έχεις καθηλωθεί από την αίσθηση έλλειψης;

Αποφάσισε να Εξελιχθείς με Ροή Χαράς σε κάθε επίπεδο της Ζωής σου!

Τι είναι αυτό που σε φοβίζει;

Πίσω από κάθε φόβο είναι ο φόβος του θανάτου.Μέσα από την επιστροφή σε προηγούμενες ζωές αποκτούμε επίγνωση και βεβαιότητα της συνέχειας της ζωής. Παράλληλα όμως, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ξεπερνάμε το φόβο του θανάτου που είναι ο πυρήνας κάθε άλλου φόβου. Έτσι θεραπεύουμε το Τώρα μας μετουσιώνοντας το τραύμα του παρελθόντος, το οποίο υπήρχε ακόμη γραμμένο στο φορέα μας.

Μέσα από τη χαρά της ελεύθερης επαφής με τα χρώματα και με την δική μου υποστηρικτική συμβολή και καθοδήγηση περνάμε σε ένα διάλογο και επικοινωνία δίχως λέξεις. Έτσι δίνεις χώρο στην έκφραση της ψυχής σου και επιτρέπεις να σου φανερωθούν τα θέματα, αλλά και οι λύσεις που σου προτείνει. Οι γραμμές, τα χρώματα, ή τα υλικά που επιλέγεις, αποκτούν νόημα και γίνονται ο μίτος που οδηγεί πίσω στην ολότητα και την ίαση μέσα από την απαλή προσέγγιση της ίδιας ουσίας σου.

Περισσότερες υπηρεσίες, σύντομα κοντά σας!

  • Συμβουλευτική
  • Life Coaching
  • Sat Nam Rasayan
  • Reiki
  • Συστημικές Αναπαραστάσεις
  • Σαμάνικη Ανάκτηση Ψυχής

Σημείωση:

Οι συνεδρίες εξ αποστάσεως γίνονται μέσω τηλεφώνου, skype ή messenger

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS