Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας χρήση του ιστότοπου μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Οποιοδήποτε λογισμικό (κείμενο, αρχεία, φωτογραφίες κ.τ.λ.) διατίθεται για φόρτωση (downloading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της MeTerra.

  1. Η χρήση του υλικού από αυτόν τον διακομιστή είτε περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς, είτε είναι αυστηρά προσωπική και απαγορεύεται να αντιγραφεί ούτε θα τεθεί σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε να διανεμηθεί με άλλα μέσα επικοινωνίας.
  2. Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στο υλικό. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Η MeTerra δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ’ αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η MeTerra δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η MeTerra δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε μόνο να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, email) στις online φόρμες επικοινωνίας. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του site , περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών.

Η χρήση του MeTerra υπόκειται στους Γερμανικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:

  1. δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.
  2. δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το site και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων.
  3. δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας.
  4. θα συμμορφωθείτε με τον Γερμανικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων.

Επίσης συμφωνείτε ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες και οι ιδιοκτήτες της MeTerra δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το MeTerra. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται υλικό, trademarks και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην MeTerra και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της MeTerra και προστατεύονται από την Γερμανική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της MeTerra.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η MeTerra κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Ισχύων Νόμος

Το MeTerra ελέγχεται από τη Γερμανική Νομοθεσία η οποία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την MeTerra η οποία και έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site MeTerra

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

  1. προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας
  2. προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας μας.
  3. προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Παρ’ όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online , όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της MeTerra μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα. Επίσης, αν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών της MeTerra να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας.

Το MeTerra έχει συνδέσεις με άλλα sites . Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

Εγγραφές, φόρμες και newsletter

H εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών των ενημερωτικών μας δελτίων (newsletters) μέσω του MeTerra, γίνεται εξ ελευθεριότητας σας και δεν είναι υποχρεωτική για την πλοήγηση σας ή την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος. Η εγγραφή σας ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) στο αντίστοιχο πεδίο. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας και την επιβεβαίωσή της μέσω e-mail, δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για προϊόντα και προσφορές μας, καθώς και άλλα σχετικά διαφημιστικά μηνύματα.
Η εταιρία, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στους παραλήπτες τους. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στον φάκελο spam. Ελέγχετε τακτικά τον φάκελο spam ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά δελτία μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα παραληπτών μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά δελτία που λαμβάνετε.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας MeTerra, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα συνεργαζόμαστε με την τράπεζα. Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας το σύστημα σας μεταφέρει σε ειδική σελίδα της τράπεζας όπου και δίνετε τα στοιχεία σας. Πρακτικά, η ασφάλεια που παρέχουμε είναι αυτή που παρέχει η τράπεζα για τις συναλλαγές της. Τόσο η ιστοσελίδα μας όσο και οι συνεργάτες που εργάζονται σε αυτή, δεν έχουν καμία επαφή με την πιστωτική σας κάρτα, δεν βλέπουν, ούτε μπορούν να δουν τον αριθμό της και άρα δεν υπάρχει τρόπος υποκλοπής των στοιχείων σας.

Με την επιλογή πληρωμής μέσω paypal μεταφέρεστε στο site της paypal μέσω του οποίου πραγματοποιείται η πληρωμή σας σε περιβάλλον υψίστης ασφαλείας. Κανένας από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας μας δεν έχει την δυνατότητα να δει ή να επεξεργαστεί στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται με ανακατεύθυνση (redirection) σε ασφαλή ιστοσελίδα της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε προκειμένου τα ευαίσθητα δεδομένα σας να προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ασφαλή (https://) ιστοσελίδα της τράπεζας.

2. Μέσω Paypal

Προκειμένου να πληρώσετε με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην ασφαλή ιστοσελίδα https://www.paypal.com συνδέοντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται κάθε φορά να δίνετε στο σύστημά μας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αλλά αρκεί να κάνετε την επιλογή Paypal. Αυτός ο τρόπος πληρωμής μπορεί να έχει μία μικρή οικονομική επιβάρυνση από τον πάροχο της υπηρεσίας την οποία ρητώς αναγνωρίζετε και για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας σε λογαριασμό μας, μπορείτε να το πράξετε στους κάτωθι λογαριασμούς:

Όνομα Τραπέζης: Deutsche Bank
Αριθμός λογαριασμού: 1752286
IBAN: DE37320700240175228600
BIC: DEUTDEDB320

Στην κατάθεση αναφέρετε πάντοτε το όνομά σας και για την δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, ενημερώστε μας στο email: sales@meterra.gr αναφέροντας το Νο της παραγγελίας σας.

Τρόποι Αποστολής

  1. Μέσω Ταχυδρομείου – Θα λάβετε ειδοποιητήριο και εντός 15 ημερών πρέπει να μεταβείτε στο Ταχυδρομικό Γραφείο της περιοχής σας (στη διεύθυνση που αναγράφεται σε αυτό) και να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας.
  2. Μέσω Courier (DHL) – Θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

Επιστροφές Προϊόντων

Ως Πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον Πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ως άνω απαιτήσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων, θα επιστρέφονται εντός δέκα (10) ημερών τα χρήματα είτε σε τραπεζικό λογαριασμό του Πελάτη, που εκείνος θα έχει υποδείξει, είτε κατόπιν επιθυμίας του Πελάτη, θα πιστώνεται το ποσόν για μελλοντική αγορά.

* Προσοχή! Τα σεμινάρια, οι ατομικές συνεδρίες και οι εκπομπές, ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στις επιστροφές προϊόντων και διατίθενται “ως έχουν”!
Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να προαποφασίσετε εάν σας καλύπτουν ή όχι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη. Συμφωνείτε χρησιμοποιώντας περαιτέρω τον ιστότοπο.

LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS